Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Racing Kiel - Stabelino: 3 - 1

2e ploeg bericht gepost op: 19-12-2005

Racing heeft de belangrijke match tegen hekkensluiter Stabelino tot een goed einde weten te brengen.

Beide ploegen zaten vanaf het startsignaal goed in de match, met veel passes rond het middenveld. Na een kwartier zette Hamid zich goed door, leverde een puike voorzet af die jammer genoeg alles en iedereen voorbijging. Dane hield de bal goed binnen en zette zo Jonathan op weg naar de 1-0. Stabelino toonde zich technisch sterk, maar Racing hield stand dankzij een sterke verdediging (Nicolas - Erik - Philip). Na een half uur spelen kwam de bal bij Hamid, die aarzelde niet en legde aan van zon 25 meter, de doelman had geen verhaal op het strakke schot. Racing mocht blij zijn dat het met een 2-0 stand de rust in ging, want er waren enkele mooie kansen voor Stabelino. Sven (De Smet voor de verandering) hield zijn ploeg recht door enkele mooie tussenkomsten, onder andere op een vrije trap.

In het begin van de tweede helft kreeg Kristof een grote kans, maar hij besloot van dichtbij naast. Stabelino kwam iets gretiger uit de kleedkamer en kreeg loon naar werken door de 2-1 op het bord te zetten. Racing toonde zich niet aangeslagen en trok naar voor. Na goed storend werk van Hamid kwam de bal bij Figo, die legde hem klaar voor de aanstormende Spencer die de bal in het dak van het doel knalde. In de laatste minuten werd Giovanni mooi weggestuurd, maar hij werd op weg naar doel onderuit gewerkt. De thuisploeg hield stand en behaalde een verdiende overwinning.

Racing houdt een korte winterslaap om het nadien tegen de top-2 van het klassement op te nemen met tussendoor de match tegen de eerste achtervolger.


Prettige feestdagen toegewenst aan onze supporters!


Jonathan

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark