Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Augustinus - Racing Kiel : 0 - 5

3e ploeg bericht gepost op: 12-12-2005

En dan, liefste kindjes, kwam het grote boze Racing Kiel en vond de Augustijnertjes, die zich in het Rivierenhofbos verstopt hadden, en het grote boze Racing Kiel nam diep, hl diep adem en blies, en blies en blies de hele tegenstand weg...

Dit zal ongeveer een bloemlezing zijn van wat de kleinkinderen van onze tegenstanders de horen zullen krijgen op de lange koude wintermaanden.

Buiten de eerste 10 minuten hadden we geen weerstand van Augustinus, dat zich met recht en reden mag gaan opwarmen op een degradatie.

Doet dit dan tekort aan onze prestatie ? Geen idee, al wat ik weet is, als we met deze vechtersmentaliteit volgende week in de ogen van de ongeslagen leider Nieuw Boechout kijken, het een leuke wedstrijd zal worden.

Bij de rust sond het "nog maar" 0-1 (goal van alweer Manu, op leuek pass van Kevin), maar toen had het al gemakkelijk 0-4 kunnen staan, maar de bevroren staat van het veld en wat pech bij de afwerking zorgden voor deze minieme voorsprong.

Na de rust tot de 20ste minuut hetzelfde spelbeeld, veel kansen maar onzuivere afwerking, tot Manu de hele linkerflank afrondde,vanop de achterlijn teruglegde naar Bart, keeper pakte eerst nog uit met mooie redding, doch Manu was weer goed gevolgd en tikte de rebound binnen, effe later weer Manu, maar nu langs de rechterflank, mooi terugleggen op Bart die ter hoogte van de penaltystip uithaalde met zijn rechter, loeier in het dak van de goal, 2 minuten later, voorzet vanop links en Kevin in twee tijden voorbij de keeper en de kers op de taart werd door Manu gezet, balletje krijgen in het middenveld, gaatje werd op links gemaakt door Kevin, Manu deinde uit naar rechts en trapte met zijn rechtse mooi over de keeper.

Ook te vermelden: eerste keer dit seizoen de 0 gehouden, pluim voor de verdediging en middenveld.

Volgende week allen op post voor de leider (of wordt het lijder) Nieuw Boechout.Bart

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark