Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Racing Kiel -Ossmi : 5-2

2e ploeg bericht gepost op: 06-12-2005

Eindelijk nog eens een overwinning van onze tweede ploeg. Dit was ondertussen al van 9 oktober 2005 geleden De laatste twee weken hadden we reeds ons betere spel en de juiste spirit teruggevonden, maar het geluk ontbrak nog om dit ook in resultaten om te zetten. Vandaag viel alles mooi in de plooi.

Reeds heel vroeg in de wedstrijd kregen we een eerste grote kans. Maar Giovanni was iets te verrast dat de bal in zijn voeten kwam, om nog goed te kunnen afronden. Niet veel later was het wel raak. Amid dribbelde zijn rechtstreekse tegenstander op rechts, kwam naar binnen en schoot met links heerlijk in doel. Eindelijk stonden we nog eens voor !!!!

Niet veel later was het weer Amid die het de verdedigers van Ossmi moeilijk maakte, de bal veroverde en klaar legde voor Musti. 2-0 !!! Op het einde van de eerste helft speelde Ossmi iets hoger, maar echt in de problemen kwamen we niet.

De tweede helft was een open pot voetbal met een aantal grote kansen langs beide kanten. Ossmi zorgde na een kwartiertje voor de aansluitingstreffer, maar het was weer Amid die niet veel later op aangeven van Figo alleen op doel kon afstormen en de 3-1 binnenschoot. Diezelfde Amid had nog een enorme kans op de 4-1, maar het waren daarentegen de spelers van Ossmi die aan de overkant voor de aansluitingstreffer zorgden. Het moet gezegd worden, na iets te slap verdedigen van Racing Kiel.

Het spel bleef op en neer gaan en Ossmi raakte in die periode ook twee keer de paal. Op een hoekschop van Figo kon Kristof met een heerlijke kopbal dan toch voor de definitieve kloof zorgen. Bjrn mocht nog een keer zijn kunsten tonen op een afstandschot van Ossmi en in de laatste minuut kon Jonathan de eindscore vastleggen na een mooi opgebouwde aanval via Spencer (en Giovanni).

Een al bij al verdiende zege en hopelijk een voorbode voor een leuke terugronde !!!!!

Kristof

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark