Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

SAVA - Racing Kiel : 3 - 2

3e ploeg bericht gepost op: 14-11-2005

Weer geen puntenwinst tegen een te pakken elftal, misschien doordat we geen constante zelfde ploeg op het veld krijgen en dus geen automatismen kunnen gekweekt worden: Beeckmans ziek, Dave, Giovanni en Jonathan naar den Twee, een overschot aan spelers is blijkbaar ook geen voordeel.

Sterk wedstrijdbegin van onze ploeg met enkele uitgespeelde kansen, doch noch Kevin, Glenn, Manu en Bart konden de bal in het kader plaatsen. De tegenstander (niet met zijn gewoon elftal) gebruikte de snelheid van de spitsen om gevat te counteren en rond de 20ste minuut was het weer van dat: tot tweemaal toe kreeg onze verdediging de bal niet weg en we stonden weer met 1-0 achter.

Minuutje later stonden de bordjes echter weer gelijk via Glenn die een doorsteekje van Manu mooi wist te benutten. We namen het heft terug in handen en waren weer de beste ploeg, al moest Sven zich nog gewonnen geven op een (gelukkig) lobje, dat de deklat streelde.

Toen volgde de domper, net geen 1-2 gemaakt, uitbraak via rechts, spits liep deze kant helemaal af en zette laag voor naar de tweede paal: 2-1, net voor de rust, slechter kon haast niet.

Rusten dus en alles terug op lijntje zetten, maar Sava maakte er via vrije schop 3-1 van.

We bleven echter drukken, kregen ook de beste kansen en weer Glenn kon, na aandringen van Kevin op de keeper, de aansluitingstreffer maken.

5 minuten later was alles te herdoen voor Sava, want Manu trapte de gelijkmaker binnen: 3-3, tot de arbiter plots een buitenspel had geconstateerd, na geroep van Sava.

Goal dus afgekeurd, het bleef 3-2, Kevin trapte nog een keer tegen de paal en Sava tegen de lat, en de keeper verbrandde zijn handen op een loeier van Olivier, maar helaas, we zitten in een fase waarin het geluk ons een beetje ontbreekt.

Hopen op een nieuwe start volgende week tegen Riko-Hubertus.Bart

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark