Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

OSSMI - Racing Kiel : 4 - 1

3e ploeg bericht gepost op: 25-10-2005

Derde nederlaag van het seizoen, weeral buitenshuis waar we blijkbaar de punten moeilijk kunnen pakken: is het dan toch waar dat het op 't Kiel carnaval is ?
Weeral met lege handen naar huis gestuurd, en dit tegen een veel agressiever OSSMI waar bij sommige spelers het schuim op de lippen stond (benieuwd naar dat plasje van na de wedstrijd).
Gelukkig dat we voor de wedstrijd toch konden vieren: Sven De Smet was voor de tweede maal fiere papa geworden van een zoon, als hulde hiervoor dacht Dirk hem in de eerste minuut te testen met een geplaatste kopbal, doch Sven had hier niet echt op gerekend: 1-0 na amper een minuutje spelen, volgens mij al gemakkelijk de derde keer dit seizoen.
De volgende 20 minuten hadden we het echt kwaad, ook te danken aan weer een ander elftal dan de week ervoor: Olivier was opgeroepen voor de tweede ploeg, Danny De Pourcq kwam ons versterken, waarvoor onze hartelijke dank.
Ook Tim Walschaerts had de weg naar de Racing teruggevonden en hij mocht al direct op de man spelen, wat hij zeer uitmuntend uitvoerde.
Nog voor de rust kwamen we op gelijke hoogte: Harry kopte een corner door, Bart kopte op doel, keeper redde, Bart legde terug op Jonathan die keihard binnenschoot. Van toen af waren we wel echt de betere ploeg, maar de afwerking ontbrak.
Met een goed gevoel startten we de tweede helft, doch het begon weeral met een domper: amper bezig of een snelle uitbraak na een mistasten en 2-1.
Het bleef moeilijk spelen tegen een stug, uitgekookt en agressief verdedigend OSSMI en een onterecht gefloten penalty deed de deur toe: 3-1.
Even later werd het zelfs 4-1.
Wij kregen nog enkele kansen maar inderdaad, de afwerking liet te wensen over.
Deksel op de neus, batterijen terug opladen en vooruit kijken naar de volgende wedstrijd tegen Rapid, voor mij een nobele onbekende.

Bart.

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark