Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Nieuw Boechout - Racing Kiel : 5 - 2

3e ploeg bericht gepost op: 26-09-2005

Jammer, maar van de jonge veteranenploeg uit Boechout hebben we onze eerste les van het nog prille seizoen gekregen: venijnige duwtjes, af en toe kermend neervallen, scheidsrechter manipuleren, het zijn allemaal van die kleine dingetjes die onze jonge ploeg moet leren, maar alle hoop is aan de jeugd, tijdens de terugronde pakken we die Boechoutse gasten, daar ben ik zeker van.

Het begon reeds mooi, want Dirk Huysmans projecteerde op millimeterachtige wijze de bal op het linkeroor van Bart en de bal devieerde in de rechterhoek (gewoon at the right time on the right place, meer moet je daar niet achter zoeken).

Nadien waren we heer en meester op het veld met bijwijlen attractief voetbal, maar dan volgde de ontnuchtering: bal geraakte niet weg, belandde op de linkerzijde en de linksvoor van Boechout knalde op Roberto Carlosiaanse wijze de bal in het kruis, niks aan te doen voor Sven.

Terug die match in handen nemen, is dan de boodschap maar dat pakte dus anders uit.

Boechout drukte wat verder door en scoorde voor rust de 2-1.

Nog altijd geen probleem, zie maar onze match van verleden week.

Maar helaas, het was integendeel Boechout dat verder uitliep na wat zwak uitverdedigen van ons team en zo gebeurde het dat we na 20 minuten in de tweede helft op een 5-1 achterstand stonden. Op voorzet van Kevin kon de Boechoutse verdediging (onder druk van Gio en Jonathan) niets anders dan de bal zelf in doel trappen (5-2).

Tweemaal stormden we nog alleen op de keeper af, maar zowel Bart als Jonathan vonden het gaatje niet.

Al bij al vind ik de prestatie van ons jong elftal niet slecht, al moeten we er voor zorgen dat we een langere tijd de match in handen kunnen nemen.

Als dit lukt, spelen we mee voor de titel, als je ziet dat dit Nieuw Boechout 9 op 9 haalt en zich op de eerste plaats heeft gepositioneerd.

Volgende week tegen Don Bosco, eerste kans om weerwraak te nemen: U kijkt toch ook !!Bart

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark