Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Fcb - Racing Kiel : 4 - 8

3e ploeg bericht gepost op: 19-09-2005

Jongens, jongens, wat een weer, wat een match, kortom een zalige zondagmiddag.

Tweede belangrijke test na de nipt gewonnen wedstrijd van verleden week tegen Augustinus, nu echter tegen een ploeg die van een hogere reeks is gedegradeerd.

Nie met ons zal je zeggen, want ondanks dat we in vergelijking met verleden week wat spelers moesten missen (Dekeyzer promoveerde naar de vets, Harry, Sven en Nico mochten naar de tweede ploeg en Bjornke zelfs naar den n), kwamen er ook weer wat nieuwelingen bij: zoals Anthony Van Roosendael, Kevin Lebretton en Jonathan Cappaert, nu reeds al "De Gouden Driehoek" genoemd, voeg daar dan ook bij de klasse van "good old" Giovanni en je hebt een voorlijn om U tegen te zeggen.

Kwartiertje bezig met stevig potje voetbal en 0-2 voor: 0-1 via owngoal na fameus aandringen van Jonathan en Giovanni en de verdediger die de eer aan zichzelf liet, 0-2 via Kox Bart (ja, ja, u leest het goed), infiltratie (!!) door de verdediging en mooi naast de keeper in het verste hoekje (geleerd van Bruno, bedankt h).

Maar dan, concentratieverlies en Fcb kwam beter opzetten (of was het om de thuissupporters ook iets te gunnen), feit was dat we bij de rust op een 3-2 achterstand stonden.

De rust was dus welgekomen, de klik in ons kopke werd gemaakt en de gezonde agressieve spelwijze van de eerste helft werd doorgetrokken in de tweede, en hou je nu vast wat gaat komen:

- 3-3, nee toch niet want Kevin die scoorde werd onterecht teruggefloten wegens buitenspel

- toch 3-3 want Giovanni, weer met een belangrijke goal, kon mooi binnentrappen

- 3-4, nu de beurt aan Kevin, die de bal in het lege doel kon binnentrappen na doorzetten van Bart

- 3-5 de eerste van Jonathan, na terugleggen van Can

- 3-6 nu weer Anthony, mooi op links vrijgespeeld door Jakke, heel de flank af, heel de doellijn af en dan met rechts de goal in

- 4-6: onterecht gefloten penalty, die Sven bijna kon keren

- 4-7, Jonathan, pats, klets boem, haal hem maar uit de netten, keeper

- 4-8, owngoal na aandringen van Jonathan (ze wisten het gewoon niet meer, die jongens van Fcb)

Kortom, ongelooflijke knappe tweede helft, na een goede eerste helft van de eerste helft, uitblinkers vandaag: alle veertien spelers.

Echt plezant om in zo'n ploegske te shotten.

Laat Nieuw Boechout (ook zes op zes) maar komen.Bart.

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark