Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Veteranen sluwer de Vos Reinaert : 4-1

bericht gepost op: 10-12-2015

Met enige vertraging het wedstrijdverslag van deze week.
Na de 1 op 6 van de laatste weken dienden de Rossoneri terug aan te knopen met een overwinning om de knappe 2e plek vast te houden.

De ploegopstelling bleek heel eenvoudig vermits er slechts 11 fitte jongens beschikbaar waren. Kurt Simons (enkel),Mo El Fikri (afwezig), Fahdi Yarti (gekwetst) maar ook Bruno Claessens (knie) haakten allen gekwetst af.
Gelukkig was onze keeper Tom Walschaerts terug van de partij waardoor Kris Defoort zijn plaats als spelmaker opnieuw kon innemen.

De Racing begon als een sneltrein en kende onmiddellijk succes. Spencer Pirar haalde de achterlijn, spits Kurt De Groof kreeg de bal goed aangespeeld en kon de Vos-doelman in de draai verschalken. 1-0 na nog geen 10 minuten.
Niets liet uitschijnen dat Vos Reinaert voor enig probleem zou zorgen. Toch konden de mannen uit Sinaai de gelijkmaker scoren.

Bij de anders zo secure Filip Vastmans ging even het licht uit. In plaats van de bal weg te werken bediende hij de spits van onze tegenstander en deze liet de kans niet onbenut. 1-1

Van toen af was het armoe troef. Vos Reinaert, ook niet sterk spelend, nam het initiatief en de Racing mocht blij zijn dat het met een gelijke stand de rust haalde.

Na de pauze was het al niet veel beter. Toch konden de vets de match naar zich toetrekken.

Kurt Degroof bediende op rechts de vrijstaande Kris Defoort en zijn gemeten voorzet werd door werkmier Marc Boehme van dichtbij binnengeschoten. 2-1.

Het zwakke spel kwakkelde over en weer. Het kantelmoment kwam er rond minuut 70. Tom Walschaerts ranselde een gemaakt doelpunt uit zijn goal en aan de overkant won Spencer een duel waardoor Steven Perceval in balbezit kwam. Met een geweldige versnelling zette Steven de hele verdediging in de wind en met een strak schot verschalkte hij de Reinaert-goalie. 3-1 .

De wedstrijd was gespeeld. In de blessuretijd maakte een verdediger van Vos Reinaert nog onnodig handspel. Juan Fernandez benutte de strafschop waardoor de sympathieke tegenstander met overdreven 4-1 cijfers naar huis mocht keren.

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark