Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Veteranen bekeren verder na 1-2 winst tegen St-Jozef

bericht gepost op: 02-11-2015

Met een halve ploeg afwezigen zakten de Rossoneri af naar Mortsel.
Mo El Fikri, net terug uit blessure, nam de ondankbare taak op zich om het doel te verdedigen.
Het werd een echte cupmatch met veel duels en weinig kansen.
Om onze gelegenheidskeeper zo weinig mogelijk in de problemen te brengen tegen de torens van St-Jozef probeerde de Racing de lange ballen te onderscheppen en zo weinig mogelijk hoekschoppen en vrije schoppen weg te geven.
Dit lukte vrije aardig. Tijdens de eerste helft kon de thuisploeg geen enkele keer tussen de palen schieten.

Ook de vets kregen weinig kansen. Seydina en Kurt wogen wel op de verdediging maar doelpogingen bleven uit.

Toch werd er gescoord aan de goeie kant.
Kris Defoort dropte een vrije trap voor het doel waar Bruno Claessens boven iedereen uittorende om de bal binnen te koppen. 0-1!

De thuisploeg was niet bij machte om onze verdediging, onder impuls van een beresterke Peter De Clerq en de foutloze mandekkers Erik De Cuypere en Juan Fernandez, in verlegenheid te brengen.

De 2e helft begon uitstekend. Binnen de 5 minuten werd de score verdubbeld. weer met een kopbalgoal. Deze keer was het Kristof Brijs die op de goeie plek stond.

Niet veel later kon de match helemaal beslist zijn maar een goeie combinatie tussen nieuweling Yarti en Manu Stuyck werd door deze laatste nipt naast geschoten.

Voor St-Jozef begon de tijd te dringen. De Racing kreeg het lastig maar keeper Mo redde 2 keer de meubelen. Eerst stopte hij de lokale aanvaller af en kort daarop onderschepte hij heel attent een doorsteekpas.

Toen de rood-witten tegenscoorden werd het in dit halloween-weekend nog een laatste keer bibberen en beven. Uiteindelijk bleef het bij 1-2 en bekeren de veteranen verder.

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark