Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Kalfort Daghet - Racing Kiel 2-2

bericht gepost op: 18-04-2013

14-4-2013

Kalfort Daghet - Racing Kiel 2-2

Op een zonnige zondag stond den drie voor een cruciale match. Kalfort volgde op n punt van de tweede plaats en bij verlies zouden de kansen op promotie een fameuze knauw krijgen. Den drie kon niet rekenen op Robert, Gio en Kevin, maar met drie wisselspelers konden we wel weer een sterke ploeg aan de aftrap brengen.

Zoals zo vaak dit seizoen was het begin moeizaam, de ervaring van Kalfort haalde aanvankelijk de bovenhand en de verdediging vond haar draai niet. Na enkele halve kansen langs beide zijden kwam de thuisploeg na een knappe combinatie op voorsprong. De defensie werd uitgetikt en Jan was kansloos. Bruno, die uit Dubai was teruggekeerd om den drie een handje toe te steken ging achter de verdediging spelen en stelde vooral door coaching orde op zaken. De Racing nam de match in handen en kreeg eindelijk ook volwaardige kansen. Na een knappe actie trapte Armoh hard over doel, maar met een prachtig nummertje gleed Manu langs enkele verdedigers en bracht hij de stand op 1-1.

Ondertussen werd de match iets bitsiger. Na een opstootje tussen Armoh en n van de centrale verdedigers kregen beide heren geel (de verdediger na een potsierlijke duik). Toen Jorge zich enkele minuten later doorzette en voor de backlijn onderuit gehaald werd moest Kalfort terecht met zn tienen voort. Het duurde even voor we dit konden uitbuiten, tot Philip scoorde. Of zou gescoord hebben, moest Manu van de bal gebleven zijn. Buitenspel en 1-1 aan de rust.

Na de pauze ging den drie op zoek naar winst. David kopte een corner knap binnen en een mooie zege leek in de maak. We kregen ook nog enkele kansen op 3-1, maar konden ons goede spel niet vasthouden. Goede combinaties lukten niet meer en Kalfort ging in zijn kansen geloven. Met nog tien minuten te gaan kwamen ze ook langszij toen Jan gelobd werd. Den drie geraakte zelf niet meer aan volwaardige kansen en moest tevreden zijn met een punt. Een teleurstelling. Dit weekend moet er tegen Rood-Wit gewonnen worden om onze kansen op promotie gaaf te houden.

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark