Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Racing Kiel - Hemiksem : 8-1

3e ploeg bericht gepost op: 16-01-2013

14-1-2013

Racing Kiel Hemiksem 8-1

Vanwege de problemen op de Wilrijkse Pleinen week de derde ploeg voor de eerste match van 2013 uit naar KFCO Wilrijk. Gelukkig hebben ze daar tegenwoordig ook kunstgras, dus voor ons was er geen aanpassing nodig.

Aangezien de tweede ploeg geen match had, konden Klaas, Stijn en Juan depanneren, waardoor we eindelijk nog eens een volle bank hadden.

De bezoekers uit het Scheldeland begonnen furieus en overspeelden met veel lopende mensen en veel individuele acties onze verdediging. Hemiksem speelde zonder echt systeem, waardoor onze verdedigers niet wisten wie te dekken en een paar kansen weggaven.

Maar op onze eerste hoekschop kwamen we op voorsprong. Kevin sprong erg hoog, de doelman loste en Stijn kon makkelijk scoren. Even later viel David in en die besliste binnen 10 minuten de match. Met een heel mooie goal na een actie langs de achterlijn en een simpele binnentikker stond het plots 3-0. Voor Patrick en Willem het teken om hun kans te wagen en een half uur mee te doen. De bezoekers vielen als los zand uiteen en Stijn, Juan en weer David konden nog voor de rust de score opdrijven. Dat Hemiksem op de counter toch n kans kon verzilveren maakte nog weinig verschil, ondanks hun voetballende kwaliteiten stond er geen ploeg op het veld en probeerden ze na een tijdje niet meer.

Ondanks de 6-1 ruststand begon Hemiksem ook het best aan de tweede helft. Maar weer leverden de acties geen doelpunten op, waardoor de frustratie toenam. Kevin ontsnapte nog aan een penalty, maar veel verschil maakte het allemaal niet. Stijn en Juan konden beide nog scoren, Jorn scoorde spijtig genoeg niet op zijn verjaardag.

Maar met een 8-1 op het bord was er geen reden tot klagen. Den drie nestelt zich stevig op de tweede plaats!

Willem Migom

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark