Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Vos Reinaert - Racing Kiel : 1-2

3e ploeg bericht gepost op: 13-11-2012

Vos Reinaert - Racing Kiel

Op deze grijze feestdag maakte den drie de verre verplaatsing naar Sinaai om de Voskes partij te geven. Omwille van enkele blessures en afwezigen speelden we met een mix van tweede en derde ploeg, plus den Bart. Stijn, Lander en de kleine Nemanja waren de verdedigers, Diego, Hamid en de grote Nemanja controleerden het middenveld, Jorge en Philip de vleugels. Patrick en Bart begonnen in de spits.

Een geimproviseerde opstelling, en dat was te merken in het spel. De Racing speelde slordig, leed te makkelijk balverlies en kon niet profiteren van de trage verdedigers van de thuisploeg. Toen we ook nog eens op achterstand kwamen, zag het er niet goed uit voor den drie. Jan miskeek zich op een hoekschop die rechtstreeks binnen ging. Met de aankomst van Robert en enkele verschuivingen op het veld ging het plots een pak beter. Philip ging naast Robert in de spits spelen, Bart verhuisde naar de vleugel. De snelheid van Robert en Philip maakte al snel het verschil, op een diepe bal lobte Philip de bal (per ongeluk) in de loop van Robert, die makkelijk kon scoren. Goed voetbal was er nog niet te zien, maar wel kansen en gelukkig ook een snelle 1-2. Na een inworp kon Lander terugleggen op de grote Nemanja, die de bal van dichtbij binnenknalde.

Geen geweldige eerste helft, maar wel een voorsprong. Na de rust kregen we een karrenvracht kansen, maar verzuimden we lange tijd te scoren. De kleine Nemanja zorgde voor de opening, met een strakke bal bereikte hij Hamid die van dichtbij de match besliste. Na het doelpunt onthouden we vooral dat Bart keer op keer de achterlijn haalde, maar dat Patrick te lang aarzelde om te scoren. Ook Stijn deed zijn best om de match spannend te houden, maar Jan stond geen enkel doelpunt meer toe.

Maar op het einde van de dag tellen vooral de drie punten en staat de Racing mooi tweede. Over twee weken bekampen we leider Sint Jozef in wat gerust een topper genoemd mag worden.

Willem Migom

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark