Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Berkenrode - Racing Kiel

3e ploeg bericht gepost op: 16-10-2012

14-10-2012

Berkenrode - Racing Kiel 1-6

Op bezoek in Hoboken speelde de derde ploeg zonder twijfel zijn beste match van het seizoen. Ondanks een vroege blessure van Armoh bleven alle posities ingevuld en kwamen we nooit in de problemen. Robert, terug op het veld na twee weken in de lappenmand kroonde zichzelf tot man van de match met twee assists en evenveel doelpunten.

Den drie begon voor de eerste keer ooit in een 4-4-2 aan de match. Jelle en Lander werden als backs ondersteund door Nemanja en Jonathan en speelden een nagenoeg foutloze match.

De match begon gelijkopgaand, maar Nemanja bracht ons al gauw op voorsprong. Na een corner trapte hij van dichtbij binnen. De 0-2 liet gelukkig niet lang op zich wachten, Robert zorgde voor de lage voorzet, Gio maakte het met een hakje af. De Racing op rozen, maar Berkenrode lukte de aansluitingstreffer op een corner en leek even de spanning terug in de match te brengen. Het miste nog een reuzenkans op de 2-2, maar hun spits miste jammerlijk alleen voor Jan. Lang hield de spanning niet aan, Robert scoorde zelf de 1-3 en Jonathan zorgde met een afstandsschot voor de beslissende 1-4 aan de rust. De doelman van de thuisploeg was zo beschaamd over het doelpunt dat hij aan de rust moest worden vervangen.

De tweede helft was eigenlijk overbodig. Berkenrode had dan wel het meeste balbezit, maar geloofde er niet meer in. Ondanks de zwakke tegenstander duurde het even voor we de score konden opdrijven, onze counters misten richting en efficientie. Het was Robert die uiteindelijk het verschil maakte. De 1-5 kwam er via een vrije trap, al stond de muur wel heel vreemd opgesteld. De 1-6 kwam van de voet van Philip, die een lage voorzet van Robert mooi binnengleed.

1-6, een mooi resultaat waarbij vooral moet onthouden worden dat we bijna niets hebben weggegeven. Als we elke week zo spelen komt het wel goed dit seizoen.

Willem Migom

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark