Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Hemiksem - Racing Kiel : 0-5

3e ploeg bericht gepost op: 18-09-2012

16.9.2012

Hemiksem - Racing Kiel 0-5

Na een seizoen degradatievoetbal heeft de derde ploeg haar start niet gemist. Op het veld van Hemiksem kwam de Racing nooit in de problemen en had de score nog een pak hoger kunnen oplopen. Uiteindelijk zorgde Stijn met 3 penalty's, Robert en Jorn voor de meer dan terechte forfaitcijfers.

Al van bij de aftrap was duidelijk dat de vraag niet was of we tegen Hemiksem zouden winnen, maar met hoeveel doelpunten verschil. Het duurde even voor de score geopend werd, maar toen Robert ons op voorsprong bracht, was de tegenstander nog niet over de middellijn geweest. De verdienste van een sterke Stijn en Nemanja op het middenveld. Als de bal dan toch bij de verdediging kwam, zorgden Lander, Jonathan en de kleine Nemanja ervoor dat Hugo geen werk had op te knappen.

De tweede helft was een afwisseling van gemiste kansen en vuile fouten. Bij gebrek aan een scheidsrechter werden er geen kaarten uitgedeeld, maar n van de verdedigers van Hemiksem had gerust rood kunnen krijgen voor natrappen en een vuile tackle. Veel verschil maakte het niet, bij een zoveelste aanval pleegde een verdediger dom hands en kon Stijn zijn eerste penalty omzetten. Robert raakte nog de paal, maar het bleef 2-0 aan de rust. Geen vuiltje aan de lucht, al had het meer moeten zijn.

In de tweede helft meer van hetzelfde, veel kansen voor de Racing en geen gevaar van Hemiksem. De 3-0 liet wat lang op zich wachten, maar toen Roy de achterlijn haalde kon Jorn van dichtbij zijn eerste van het seizoen maken. Daarna was de veer bij de thuisploeg definitief gebroken, al hadden we nog twee penaltys nodig om de overwinning echt glans te geven. Stijn bleef foutloos en met 5-0 was de ochtend meer dan geslaagd.

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark