Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Racing Kiel - VDP : 4-3

3e ploeg bericht gepost op: 27-04-2012

Racing Kiel - VDP

15-4-2012

Voor de laatste match stond er niets meer op het spel. Door de forfaitzeges tegen Es Es en Kalfort Daghet hadden we ons al verzekerd van het behoud. Tegen VDP speelden we dus puur voor de eer, om toch nog wat glans te geven aan het seizoen.

Daarvoor konden we op ons sterkste elf rekenen, met zowaar nog wisselspelers ook. Enkel Kevin in de goal was een noodoplossing, maar hij speelde een uitstekende match.

Dat toonde zich, VDP kwam er in de eerste twintig minuten niet aan te pas, maar de Racing sloeg er niet in zijn overwicht in doelpunten om te zetten. Op de counter kon VDP een eerste keer dreigen, maar halverwege de eerste helft maakten Robert en Roy met twee mooie combinaties door het centrum het verschil, 2-0. Enige domper op een uitstekende eerste helft was het tegendoelpunt, voor de zoveelste keer lieten we ons vangen op een hoekschop, 2-1 aan de rust.

Na de pauze ging de match mooi gelijk op. Het overwicht van den drie was minder uitgesproken, maar we bleven wel de betere ploeg. Dat werd bevestigd door de 3-1, deze keer gemaakt door David zelf. Een geruststellende voorsprong zou je denken, maar de match werd nog spannend. Eerst kreeg VDP een twijfelachtige penalty die het op de lat shotte, waarna de rebound door Kevin werd gestopt. Enkele minuten later scoorde VDP dan toch, 3-2 en het werd weer spannend.

Weer leken we de zege veilig te stellen, het werd 4-2. Maar de match was nog steeds niet gespeeld, want ook VDP scoorde nog een keer. Maar het bleef bij 4-3. Na een spannende en aantrekkelijke wedstrijd eindigden we verdiend met drie punten en een zege die het seizoen toch een beetje glans geeft.

Op naar volgend jaar!

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark