Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Beker 1e elftal: Racing Kiel - Polonia: 5-1

1e ploeg bericht gepost op: 28-08-2005

Voor wie de Racing nog niet had bezig gezien, was het wel wennen. Een 6-tal nieuwe spelers waaronder enkele exotische namen als Mero en Peppa.

Waren het de laatste zonnestralen, het inpassen van teveel nieuwe spelers of de afwezigheid van enkele sterkhouders zoals Dries en Manu, een sterk Racing zagen we zeker niet. Trainer Ronny Prins heeft nog veel werk aan de winkel. De eerste helft was een opeenstapeling van fouten en slechte passes.

Na de koffie ging het iets beter. Op de 55' trapte Kristzof op de deklat en zwarte parel Mero devieerde de bal vanuit een onmogelijke hoek in het doel. 1-0.

2e klasser Polonia was duidelijk door zijn beste krachten heen waardoor er nog meer mogelijkheden kwamen.

Slecht wegwerken van de Polen lag aan de basis van de 2-0. Peppa, die een sterke 2e helft speelde, was de afwerker van dienst.

Daarna was het de beurt aan Kurtje Symons, die nog wat alcohol in het bloed had van het huwelijksfeestje van Dries de avond voordien.

Xavier Taeymans tenslotte, terug van weggeweest, vierde zijn wederoptreden met goal 4 en 5. Daartussen redde Polonia de eer. 5-1, een mooie score. Toch zal trainer Prins zeker niet blind zijn voor het zwakke spel. Volgende week wacht waarschijnlijk verbondskampioen stabelino. De eerste grote test.

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark