Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Sint-Jozef - Racing Kiel: 4-3

3e ploeg bericht gepost op: 29-11-2010

Het heeft niet mogen zijn, de derde ploeg zit duidelijk in een dipje en is er deze zondag niet in geslaagd zich er uit te heisen.

Het heeft nochtans niet veel gescheeld. Na een abominabele helft, waar onze technische sterkte teniet werd gedaan door een glad veld en het loopvermogen van Sint Jozef had gelegenheidskeeper Roy zich al drie keer moeten omdraaien. Een geprikkeld Racing begon met een licht aangepaste tactiek aan de tweede helft en dat loonde snel.

De aanval van Sint Jozef werd monddood gemaakt en Racing begon kansen te creren. De eerste grote werd door ondergetekende nog voorlangs geschoten, maar toen het spitsenduo Roy en Kevin heel veel tijd kregen om de bal binnen te leggen deed laatstgenoemde het simpel, met zijn linker legde hij de bal in de verste hoek. Kevin beschouwt zichzelf ondertussen als vaste waarde en daar kunnen we alleen maar tevreden over zijn!

De 3-2 volgde kort daarna toen Roy de zestien insneed en een penalty uitlokte, de andere Roy was al halverwege het veld toen de bal op de stip lag en hij maakte er simpel 3-2 van.

Toen stokte het echter weer bij Racing en Sint Jozef kwam terug in de wedstrijd. De ploeg, weer zonder wisselspelers, zat op haar tandvlees en slikte na een dom doelpunt toen een speler van Sint Jozef na een carambole de bal in de voeten kreeg en vrijstaand kon binnenschieten.

Het doelpunt van de grote Nemanja, die een perfecte corner staalhard binnenkopte was tevergeefs, zeker aangezien we de laatste minuten met tien verder moesten na een domme rode kaart voor Jimmy.

Na een rotslechte eerste helft, een uitstekende tweede blijven we weer met lege handen achter. Na weer een frustrerende nederlaag tegen een zeer middelmatige tegenstander wordt het nog eens tijd voor een hoopgevende prestatie.Willem Migom

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark