Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Racing Kiel - Cantincrode: 1-1

2e ploeg bericht gepost op: 04-10-2010

Na een zwakke start van de competitie was de Racing op kousenvoeten naar de top van de rangschikking geklommen. Om daar te blijven moest er vandaag van het altijd lastig Cantincrode gewonnen worden. Na de foto's voor de website konden de Rossoneri de wedstrijd met een stevige rugwind aanvatten.
De Racing was baas en dat resulteerde onmiddellijk in een aantal goeie kansen. Zo werd Amid op de 5e minuut prachtig aangespeeld maar zijn volley ging nipt over. Even later was het de beurt aan Sven Raes maar ook zijn lobbal ging over de deklat.

Cantincrode kroop massaal terug waardoor het voor den twee zeer moeilijk werd om kansen te creeeren. Toch konden we met een voorsprong de rust in gaan. Een hoekschop kon door libero Kevin Siemons in doel worden verlengd. Nieuwkomer kevin maakte een ijzersterke indruk. Een geweldige aanwinst voor de ploeg.

Na de koffie kwam Cantincrode met meer aanvalslust uit de kleedkamer. Dat resulteerde onmiddellijk in een dot van een kans maar de uitstekende Wesley Kinnie hield alsnog de nul op het bord. Dit was echter uitstel van executie want op de 55e minuut kon Cantincrode een foutje in de verdediging toch afstraffen. 1-1.

De Racing nam het heft terug in handen . Een schitterende voorzet van Spencer bereikte Amid maar zijn lobbal ging ver naast. 5 minuten later was het de beurt aan Mouch maar ook hij miste en op de 75e minuut zoefde een pegel van Naffi rakelings naast.

Vlak voor affluiten ging Mouch nog eens op avontuur maar zijn schot spatte uiteen op de paal.

En zo bleef het 1-1. Winst zat er zeker in al was dit zeker niet de beste wedstrijd van onzen twee. Het veelvuldig wisselen heeft zeker geen positieve invloed op het spelbeeld. Niemand geraakt in het ritme en voor de coach is het extra moeilijk om iedereen op zijn favoriete plaats te laten spelen.

Met dit spelerspotentieel moet het mogelijk zijn om voor de ereplaatsen mee te spelen.

Vergeet het lidgeld niet te betalen !!

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark