Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

2e elftal: Vremde - Racing Kiel : 0-1 (RacingTV-verbeterde versie)

2e ploeg bericht gepost op: 20-01-2008

De Racing speelde een wedstrijd om snel te vergeten maar nam de 3 punten mee naar het kiel. De omstandigheden waren verre van ideaal, het drassige veld en strakke wind maakten voetballen niet eenvoudig. De ploeg van RacingTV was voor het eerst aanwezig en zag dat het niet goed was. Kurtje Simons zorgde voor het enige doelpunt rond de 20ste minuut dankzij z'n tomeloze doorzettingsvermogen. Dit alles kan u (inclusief herhaling en interviews) hieronder dankzij RacingTV herbeleven.

De wedstrijd kabbelde maar wat aan en haalde zelden of nooit enig niveau. Vremde kon nog het meest dreigen maar een alerte Sven Raes en een stugge Racing vedediging hield de nul op het bord.

Volgende week hopelijk beterschap en spektakel in de hel van het Kielpark tegen de rode lantaarn...


... de eerste versie kon reeds rekenen op een 60tal kijkers maar werd reeds vervangen door een verbeterde versie aangezien de Racing garant staat voor kwaliteit wenst RacingTV zich hieraan te spiegelen (datum was fout + te donker), er wordt nog gewerkt aan de juiste compressie, maar aangezien de wedstrijd niet veel voorstelde beloven wij u volgende week betere kwaliteit van beelden en wedstrijd !

Steven

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark