Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Vets.: Cantincrode - Racing Kiel: 3-1

Veteranen bericht gepost op: 16-10-2007

Wat is er toch loos met de vets.? Iedereen binnen de club is het er over eens dat dit een fantastische ploeg is met een goeie mix tussen techniek en werkkracht, snelheid en traagheid, slimheid en domheid, beleefdheid en boertigheid, fitheid en vadsigheid. En toch blijven de overwinningen uit. "Hoe is dit mogelijk", wordt er hardop afgevraagd? Hoe kunnen deze vedetteranen wekelijks op hun bek gaan? Wie het antwoord op al deze vragen weet,gelieve zich zo snel mogelijk te melden.

De wedstrijd begon vrij evenwichtig al kon de Racing het merendeel van het balbezit opeisen. Toch konden we de enkele kansen niet benutten. Het was meer de klasse (of geluk?) van de thuisdoelman dat John, Mory en Eric niet tot scoren kwamen.

En zoals gewoonlijk valt de goal dan aan de overzijde.

Na een vlijmscherpe counter van Cantincrode werd de bal onhoudbaar voorbij onze gelegenheidsdoelman Sven gekruld. 1-0. En zo bleef het tot aan de rust.

Van frustratie gesproken. Eric van Caethoven werd veiligheidshalve gewisseld voor naamgenoot De Cuypere en zo begonnen we aan de 2e helft.

Deze kon niet slechter beginnen. Na balverlies aan onze backlijn kon Cantincrode de score verdubbelen. Straf: geen kans krijgen en 2-0 voor. Van een efficiente tegenstander gesproken.

Kapitein Boehme en maats deden alles om het tij te doen keren en na een een-tweetje Bruno-John werd de laatste foutief gestopt. Pinanti. Dave de Griek trapte deze 2 keer binnen maar toch kregen we maar 1 goal (scheids had eerste keer niet gefloten). 2-1 dus.

Maar in plaats van 2-2 werd het jammer genoeg 3-1.

De scheidsrechter wees een inworp foutief toe aan Cantincrode en op hun reeds geroemde efficientie tikten zij in een 4-tal tijden de bal voorbij onze sterkspelende doelman Sven. Het kalf was verzopen. De ploeg viel als een pudding in mekaar en we mochten nog van geluk spreken dat onze keeper bij de pinken bleef.

Gelukkig duurt het treuren deze keer slechts 1 week. Tenzij Nieuw Boechout forfait geeft natuurlijk.

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark