Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

2e elftal: OSSMI - Racing Kiel : 1-1

2e ploeg bericht gepost op: 08-10-2007

De Racing kon nooit een vuist maken op bezoek bij de collegeboys en mocht van geluk spreken dat het nog met n punt kon terugkeren naar het Kiel.

Nochthans begonnen we de wedstrijd met de gedroomde snelle goal. Een luchtduel werd door mezelf gewonnen en klaar kijkend in de loop van Olivier gekopt, deze kon op snelheid de baklijn insnijden en mooi gekruisd binnenschieten: 0-1. Wat de aanleiding had moeten zijn om door te stormen en op zoek te gaan naar de 0-2 werd een regelrechte verlamming. De zon scheen, de vogeltjes floten en de Racing zette zijn parkwandeling in...

De hele eerste helft werd pompen of verzuipen en aan Racingzijde stapelden de slordigheden zich op: er stond nog maar n ploeg op het veld, nl OSSMI. Onze gelegenheidsdoelman van de veteranen Hugo bevestigde redding na redding dat alle legendarische verhalen over zijn glorieuze verleden bij de Racing fanions dringend ter boek dienden te worden geschreven. Wat er zat aan te komen gebeurde dan 5 minuten voor de rust: 1-1. Vanop links rukte een eenzame OSSMI-middenvelder op, zodoende kwam janneke 'zonder vrees' tegen twee man te staan, twee man teveel...Aan de rust mochten we blij zijn dat het slechts 1-1 stond want OSSMI walste over ons middenveld heen.

Tweede helft zelfde verhaal, doch was de Racing gevaarlijker vooral dan via de rechterkant. Alex, die er centraal niet aan te pas kwam werd veel te laat vervangen door Youssef die mijn insziens rijp is voor een vaste stek bij den 2. De scheidsrechter, die een walm van alcohol achter liet bij elke verplaatsing, liet het de tweede helft ook geregeld afweten. Van positiebuitenspel had hij duidelijk nog nooit gehoord ookal gaf hij achteraf zijn fout soms toe (zwak!!), enkele zuivere doelkansen werden ons ontnomen. Op de counter konden we de wedstrijd nog beslissen op een diefje maar de voetbalgoden vonden dat het goed was: 1-1 bleef de eindstand.

Bllon en Boehme toonden dat hun gloriejaren verre van voorbij zijn en vochten voor elke meter, Olivier speelde een verdienstelijke wedstrijd werkte hard maar kreeg veel te weinig aanvoer vanuit het centrum. Volgende week terug koppen bijeen en 90 minuten oorlog voeren...Steven P.

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark