Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

2e elftal: Racing Kiel -VDP : 0-2

2e ploeg bericht gepost op: 01-10-2007

Een rechtstreeks duel om de eerste plaats werd beslist door twee domme doelpunten. De Racing verdiende meer maar moest de duimen leggen tegen een sterk combinerend VDP.

Al na tien minuten kon VDP op voorzet de 0-1 binnenkoppen, de defensie stond erbij en keek ernaar en de VDP spits bedankte voor de vrijheid. VDP combineerde volwassen en zocht geduldig naar openingen die ze zelden vonden. De Racing kon een paar keer sterk counteren via de flanken maar miste scherpte voor de goal. De ruststand bleef steken op 0-1 niet geheel verdiend op basis van de kansen.

De tweede helft begon de Racing zeer sterk waardoor VDP even naar adem moest happen op het middenveld, maar de laatste pas was telkens te slordig en het offensief leverde niets op. In tegendeel rond de 75ste minuut sloeg het noodlot toe. De doorgebroken VDP'er werd foutief afgestopt door onze keeper, die er nog goedkoop vanaf kwam met een gele kaart. De penalty die daarop volgde werd goed ingeschoten:0-2. De Racing zakte in elkaar en VDP kon de rest van de wedstrijd profiteren van de desorganisatie op het middenveld.

Volgende week OSSMI dat een zwakke seizoensstart doormaakt en dit weekend een pandoering kreeg in een degradatieduel met OXACO (3-8!)...

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark