Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

2e elftal: Groenendaal - Racing Kiel : 0-2

2e ploeg bericht gepost op: 11-09-2007

De tweede ploeg was jarenlang de meest gevreesde ploeg uit de res. ere-afdeling, denk maar aan de gouden jaren toen er driemaal op rij kampioen werd gespeeld onder leiding van great old Bruno. Een zwak seizoen bracht deze reputatie dan ook in gevaar en winnen op de eerste speeldag was dan ook een must.

Enzo geschiedde, een nieuwe ploeg moest met trots de kleuren van de Kielse rossoniri verdedigen. Groenendaal bleek een potige tegenstander die via hun combinerend vermogen trachtte onze defensie te ontwrichten. Maar helaas over 90 minuten sloegen ze er amper in onze goalie te verontrusten. Svenneke Raes (voor de insiders) hield met o.a. twee wereldsaves de netten proper en de Racing counterde er als vanouds op los.

Ahmid toonde nog weinig van zijn klasse te hebben ingeboet en deed de stugge Groenendaal verdediging keer op keer wankelen, resultaat 1 doelpunt en een vijftal gecreerde kansen. Toen ook nog zijn potige schoonbroer (wiens naam me is ontgaan)een kwartier voor tijd zeer sterk inviel en dom balverlies keurig afstrafte was het kalf verdronken: 0-2. Er had zeker nog meer ingezeten, desondanks onze keeper enkele belangrijke kantelmomenten kon voorkomen. Ook dient gezegd dat centraal op het middenveld Olivier een zeer degelijke indruk naliet, plus natuurlijk de vier heren in de defensie die de deur goed op slot hielden

Groenendaal was dan wel de best voetballende ploeg maar de Racing blonk uit in snedig countervoetbal. Volgende week terug een potje oorlog op de wembley !

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark