Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Cantincrode - Racing Kiel vets.: 4-2

Veteranen bericht gepost op: 25-12-2006

Een vroege verplaatsing naar Cantincrode. Er zijn plezanter dingen op een zondagmorgen. Zeker als het de dag voordien geregend heeft. Het terrein was herschapen in een kleine modderpoel wat het allemaal niet eenvoudiger zou maken.

We begonnen nochtans sterk aan de match. Prachtige aanval vanop links, slecht uitverdedigen van cantincrode in de voeten van Stefansky die met een harde pegel tegen de lat besluit. Pech.

Het tempo lag hoog en er werd goed gevoetbald. Cantincrode kwam enkele malen gevaarlijk opzetten met hun snelle, kalende aanvaller die het onze verdediging zeer moeilijk maakte. Even voor de rust zette Eric Van Caethoven zich sterk door in het strafschopgebied en vanuit een scherpe hoek vlamde hij de bal voor de 2e keer tegen de deklat. De wedstrijd had bij de rust gespeeld kunnen zijn maar pech blijft ons achtervolgen.

De 2e helft kon niet slechter beginnen. Een voorzet van op rechts vloog overal over en hun vlugge spits kon eenvoudig binnentikken.

We voelden echter dat de wedstrijd nog niet gespeeld was en 20' later volgde dan ook de verdiende gelijkmaker. Een mooie vrije trap van Stefansky werd door Eric Van Caethoven meedogenloos voorbij de thuisdoelman gekopt. 1-1.

Lang duurde het feestje niet. Door een aarzeling in onze defensie kon Cantincrode op hoekschop opnieuw op voorsprong komen. De kopjes gingen naar beneden waardoor de thuisploeg haar voorsprong eenvoudig kon uitdiepen tot 3-1 en 4-1.

Erik Mory werd nog vervangen door Patrick Vanbeneden en deze laatste zorgde even later voor de 4-2.Meteen de einduitslag.

Na de winterstop beginnen we met een propere lei. De 4 weken rust kunnen misschien gebruikt worden om de fysieke conditie aan te scherpen en om alle kwaaltjes te laten helen. Als dat allemaal gebeurd is dan vliegen we er binnenkort weer stevig tegenaan.

Prettige feestdagen.

Bruno

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark