Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Racing Kiel vets. - Familia: 1-2

Veteranen bericht gepost op: 20-11-2006

We starten op een ongewone manier. De tegenstander had het verslag al klaar. Dus waarom moeilijk maken als kopieren zoveel gemakkelijker is.

We gaan dit wel een rood-zwarte (gisteren geel-zwart, met die kleuren kan je alleen maar verliezen) tint geven.

Het verslag:


Racing Kiel – KSK Familia 1-2

Gizze – Guido – Pat – Luc – Ron – Sven – Raoul – Giuliano – Mo – Dirk – Bruno

Bij ons is dat:

Hugo - Dirk - Luc - Kris - Eric (Rudy)- Bart - Lu (Pat) - Dave - Bruno - Dennis - Erik

NG: Gust


Na een weekje puzzelwerk werden er toch weer 11 (min of meer) fitte spelers gevonden.

Dat kennen we ook

Familia ging het best van start op een al bij al nog redelijk bespeelbaar veld en zette de thuisploeg meteen onder druk.

Het spel ging vlot over en weer, doelkansen werden er niet gecreeerd. Voor de toestand van ons veld, verwijs ik graag naar de vorige verslagen.

Na 15 minuten leidde dit overwicht tot een eerste doelpunt. Sven recupereerde een bal op het middenveld, mocht oprukken tot op een meter of 20 van het doel en vrij aanleggen. Het schot was niet echt geweldig maar botste net voor en vervolgens over de doelman in doel.

Akkoord met de manier waarop de goal werd beschreven. Van overwicht was geen sprake.

Racing Kiel, zeker een aanwinst in de reeks (en niet enkel omwille van de frietjes na de wedstrijd), herstelde het evenwicht en Gizze mocht een paar keer gepast tussenkomen.

Dat Racing Kiel een aanwinst voor de reeks is, dat is plezierig om horen.We gaan dat zeker niet tegenspreken.
De Gizze, te veel naar Stijnen gekeken, liep Mory onderstenboven en had eigenlijk rood moeten krijgen. In plaats van een rode kaart redde hij met een wereldsave een quasi gemaakt doelpunt van Bart Kox.


Op het halfuur vrije trap voor Racing Kiel net voor de zestien. Het volledige Familia-muurtje springt als volleerde keurturners synchroon de lucht in, bal over de grond en net naast de paal in doel. 1-1, meteen ook de ruststand.

Akkoord.

Tijdens de tweede helft zijn beide elftallen qua veldspel aan mekaar gewaagd. Familia laat zich wat uitzakken, vangt Racing Kiel goed op en zet een hele reeks counters op. Deze leveren een paar keer gevaar op en een kwartier voor tijd zet Mo zich door en scoort de 1-2.

Net zoals de vorige 2 weken wordt door lullig balverlies de 2e goal ingeleid. Soms kan de bal gewoon wegkegelen ook goed gespeeld zijn

De laatse 15 minuten zit de Familia-verdediging op slot en zo knopen we na enkele weken terug aan met een zege.

In blessuretijd neemt de Gizze de benen nog eens vast van Dirk Vercauteren, maar de ref had het lef niet om penalty te fluiten.


Momenteel zitten we in de hoek waar de klappen vallen. 3 keer op rij verliezen met 2-1 (of 1-2)is pijnlijk. Hopelijk kunnen we volgende week onzer allen Kristof Stefansky recupereren zodat we vooraan terug wat stootkracht krijgen.
Volgend week-end Bacwalde. Tijd om nog eens te stunten!!Doelpunten:15’ 0-1 Sven32’ 1-1 Dave76’ 1-2 MoRacing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark