Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

VDP - Racing Kiel vets.: 2 - 1

Veteranen bericht gepost op: 13-11-2006

Het geluk is sinds enkele weken gekeerd.

Was het verlies van vorige week nog een beetje te verantwoorden, dan was het deze week een dipje in de 2e helft dat ons de das omdeed.

De manier waarop we de 1e helft domineerden was indrukwekkend. eentijdsvoetbal, prachtige combinaties, goed uitverdedigen, alles was perfect. Een speciale vermelding voor Dave Thomas, al een heel seizoen uitblinker van dienst, maar vandaag alleenheerser op het middenveld.

Enkel de kansen bleven uit. De hardwerkende Dennis creeerde enkele goede kansen, maar de sterk spelende thuisdoelman hield vooralsnog de nul op het bord.

Vlak voor rust was het dan toch prijs.

Bruno drong langs rechts het strafschopgebied binnen en zijn voorzet werd keurig afgewerkt door Eric De Cuypere.

De verdiende 0-1 stond eindelijk op het bord.Met wind in de rug startten we de 2e helft.

VDP begon agressiever maar kon vooralsnog niet dreigen.

Het onwaarschijnlijke gebeurde rond de 55e minuut.

Een vrije trap vanop de middellijn werd gedragen door de wind en belandde zo achter Hugo Davits in doel. Het stond 1-1 zonder dat we een kans hadden tegen gekregen.

VDP vatte hieruit de nodige krachten om sterker op te zetten en toen even later Eric Van Caethoven uitviel met een blessure, werd het steeds moeilijker om nog kansen te creeren.

10 minuten voor tijd kon VDP de volle buit binnenhalen.

2-1. Een keiharde dreun voor een goed spelend Racing.Volgende week komt Familia op bezoek. Zij krijgen de laatste weken ook stevige klappen. Een overwinning tegen de uittredend kampioen moet, ondanks de recente tegenslagen, toch tot de mogelijkheden behoren.Bruno

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark