Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Racing Kiel vets. - OSSMI: 0-3

Veteranen bericht gepost op: 22-10-2006

"Voetballen is als autorijden: eigenlijk doe je alles zonder er bij na te denken. Op dat veld van ons is dat onmogelijk omdat je constant naar de bal moet kijken als je hem onder controle wilt krijgen." Aldus Dennis.

Het is werkelijk dramatisch. voetballen wordt stilaan onmogelijk. Is er nu geen enkele manier om hier iets aan te doen? Na 7 wedstrijden hebben we enkel nog maar punten thuis verloren. Met statistieken kan je alles bewijzen maar dit is toch niet uit de lucht gegrepen.

Na de demonstratie van vorige week tegen Seja en de bijhorende 1e plaats, kwam de ontnuchtering vandaag zeer hard aan.

Ludo vandewalle en Dave Thomas hadden werkverplichtingen, Mark Vervecken, die vorige week een fantastische partij speelde, had de wedstrijd slecht verteerd en haakte af, Stefansky had nog last van zijn blessure en als klap op de vuurpijl werd Bart Kox nog uit de ploeg geplukt om te gaan ballen met de 2e ploeg. Een zeer slecht moment om deze ingreep door te voeren.

Was dit echt nodig ? Tel bij deze afwezigen nog de geblesseerden Dirk Vercauteren, Jef De Cock en Marc Loots en je mist bijna een volledig elftal.

Patrick heeft zaterdag nog uren rondgebeld om aan 12 man te geraken!!

De wedstrijd zelf werd een ware martelgang. Tot aan de 0-1 waren we wel de betere ploeg maar echte kansen werden er niet bij mekaar gespeeld. Op het half uur kwamen de bezoekers op voorsprong. De OSSMI-spelmaker mocht vrij aanleggen van buiten het strafschopgebied en hij trapte de bal onhoudbaar voorbij Hugo. 0-1.

De scheidsrechter, volgens Jan Fransen een Eric Clapton look-alike, voelde zich even later geroepen om strafschop te fluiten. Zijn signaal klonk niet echt als muziek in de oren want de 0-2 stond op het bord.

Niks lukte nog en toen de bezoekers net voor rust nog 0-3 konden scoren was de wedstrijd gespeeld.

Tijdens de rust werden Patrick en Can gewisseld, werden er enkel positiewissels doorgevoerd, maar veel hielp het allemaal niet. We speelden wel constant op de helft van OSSMI zonder echt gevaarlijk te zijn. De tegenstander kon op eenvoudige wijze de nul houden.

De 2e nederlaag van het seizoen was een feit.

Moraal van het verhaal: Om een goed resultaat te behalen kunnen we geen 3 of 4 spelers missen en wordt het dringend tijd dat er initiatief genomen wordt om van de Beerschot-akker een voetbalveld te maken want dat is echt wel een schande.

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark