Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Racing Kiel - Helderhoek: 0-1

Veteranen bericht gepost op: 09-10-2006

Als we de peilingen voor het seizoen mochten geloven dan waren we degradatiekandidaat nummer 1.

Met een start van 10 op 15 en een gedeelde 2e plaats doen we beter dan verwacht. We zijn dus de grote winnaar van het moment. Met deze verkiezingstheorie kan je dus iedere zondag jezelf als winnaar uitroepen. Jammer genoeg ging de vlieger dit week-end niet op.

Helderhoek is al jaren een gevestigde waarde in de hoogste reeks met een bedenkelijke reputatie. Een goede ploeg die op het randje speelt en er soms over. Getuige daarvan de ernstige blessure die Jef De Cock opliep in de laatste minuten van de wedstrijd. Jef mag woensdag een kijkoperatie ondergaan aan zijn zwaar gehavende knie.

De wedstrijd was gelijkopgaand met weinig doelkansen.

Helderhoek zat kort op de bal en speelde met zeer veel volk erachter.

Wij werden gedwongen om het spel te maken wat niet gemakkelijk is op de akker waarop wij onze thuiswedstrijden moeten afwerken. Hopelijk gebruikt GBA eens een paar centen van de 48.972 euro die ze ontvangen van de uefa om dit veld eens plat te wellen .

De 2e helft was bitsiger en beide ploegen kregen enkele kansen. De uiteindelijke winning-goal viel rond de 70e minuut. Helderhoek had tijdens de wedstrijd al tientallen strafschoppen en vrije trappen geclaimd en uiteindelijk liet de scheids zich toch vangen. De kleine spits trapte de foutbal over het muurtje in de korte hoek. 0-1. We kwamen nog een 3-tal keren kort bij de gelijkmaker maar het geluk was ditmaal niet aan onze zijde. De eerste nederlaag van het seizoen was een feit. Jammer want een gelijkspel had een juistere weergave van de match geweest.

Volgende week beter.

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark