Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Olvac - Racing Kiel : 1 - 3

3e ploeg bericht gepost op: 27-03-2006

(wedstrijd van 12/03/2006)
Een einde-seizoensmatch ? Ja, maar wel n met een doel. Den draa staat op een derde plaats en winst in deze match bevestigt die plaats. Een plaats die mogelijk zelfs promotie inhoudt naar een hogere reeks. Nieuw Boechout, de onbetwiste leider, kan immers niet promoveren door hogergeplaatste clubgenoten.Van mentale druk in de cabine was echter geen sprake. De eerste lentezon zal daar wel voor iets hebben tussen gezeten. Het veld lag er verschrikkelijk bij, maar zonder ref en met iedereen vol goesting, dacht niemand eraan om het af te gelasten.

Het was tijd en we startten ...Hey, Tim, komaan jong, alle ... Tim, zijn taak als bankzitter van bij de eerste minuut zeer concensieus vervullend, begreep al de heisa niet. Logisch, want dus niet hij, maar Jo moest spelen. Alleen had onze Jo nog een dringende zaak te regelen, iets wat volgens hem het beste lukt, alleen zijnde in een klein kamerke ... (naar zijn zeggen niets onwettelijks trouwens).Gelukkig hielden we de eerste minuten stand met 10 en met Jo erbij - ontlast van zware arbeid (?) herstelden we het evenwicht. Het ging op en neer met vooral veel slecht voetbal te wijten aan de staat van het veld.En dan, ergens halverwege de eerste helft, was het een uittrap (?) van Svenneke, onze doelman. De bal komt bij Jonathan die m in n tijd doorkopt naar Kevin. Kevin, wat te droog staand in verhouding tot zn prestaties, ruikt eindelijk zn kans en laat de doelman kansloos op het verkeerde been.Iets verderop in tijd, Philip onze Iron Man onderschept de bal en vertrekt. Nu weet iedereen dat wanneer den Beeck vertrekt ... moeders bescherm uw zonen. Na zowat iedereen te hebben geslalomd platgelopen - een gemeten pas naar de laatste 16 meter tot aan het doel. Wil het lukken dat net daar iemand van de Racing staat, de laatste verdediger verschalkt om tenslotte ... 0 2.RustStart 2de helft en het spelbeeld betert niet. Halve kansen over en weer, maar te weinig dreiging om spanning op te leveren. Tot ... via zowat alle Racing-stations de bal in de kleine carr valt. De Racing-spitsen weten dan wat er te doen valt : 0 3.

Match gespeeld voor de Racing !Jammer, er waren wel nog 20 minuten op de klok. En we hebben het geweten. Hebben we het dit jaar ooit zo zwaar gehad ? De bal vloog ons om de oren en tegen Sven, tegen de palen en helaas ook een keer tegen de netten. Gelukkig was de voorsprong ruim en ondanks de inzet van OLVAC, namen we de 3 punten mee naar huis.

Missie geslaagd.

Manuel

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark