Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Racing Kiel - Olvac : 3 - 1

3e ploeg bericht gepost op: 22-03-2006

Voor de tweede keer in n week tegen dezelfde ploeg, het zijn Champions League-privileges die ons te beurt vallen.

Bekende gezichten dus, en het was aan Olvac om wraak te nemen tegen ons, gezien de nederlaag van vorige week (om organisatorische flashbackredenen is dit verslag binnen enkele dagen pas te belezen).

Vorige week dus 1-3 gewonnen en nu de Olvac-boys met dezelfde cijfers naar Wilrijk gestuurd, een makkie zal u zeggen ? Niets is minder waar, want de eerste helft mochten we blij zijn dat we slechts met 1-1 gingen rusten. Niet dat Olvac zoveel kansen bijeen speelde, maar het voetbalspel viel nadrukkelijk op onze helft te aanschouwen, terwijl wij het liever aan de andere zijde van 't veld spelen.

Goed aanvals- en middenveldspel van Olvac, maar hun verdediging stond duidelijk op flanellen benen te spelen, Manu profiteerde hiervan, speelde diep in op Kevin, deze legde mooi terug op Jonathan die beheerst binnenschoof: 1-0, ietwat gevleid dus.

We hadden het vooral moeilijk met de voorzetten vanaop de flank en een tiental minuten later was het zover, voorzet vanop onze linkerkant, iedereen onder de bal, behalve de Olvacspeler aan de tweede paal, die met een droge volley mooi binnenschoot.

Rust brengt raad, dachten we bij onszelf, maar het moet gezegd: echt mooie combinaties werden niet op de mat gelegd, gelukkig was voor Olvac ook de kous af, zij waren blijkbaar enorm diep gegaan de eerste helft en hun bobijntje was op. Dankzij een owngoal (ongelooflijk maar waar: ingooi van Bart, verlengd door Kevin, verdediger en keeper lopen in elkaars weg, verdediger trapt weg en via been van andere verdediger dwarrelt de bal op Laurel-en-Hardy-achtige wijze over de doellijn) kwamen we op voorsprong en Raf buffelde met zijn kopke de 3-1 mooi binnen, na op-maat-gesneden-hoekschop van Jakke Stuyck.

Volgende week winnen en de mooie derde plaats is ons beloning.

Allen op post: 15.00 uur, Wilrijkse Plein, tegenstander Riko-Hubertus (geen simpel ploegske!!).

Bart

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark