Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Patro Hoevenen - Racing Kiel: 0-2

Veteranen bericht gepost op: 19-02-2006

De afgelaste sneeuwpartij van vorige week had ons redelijk wat averij bezorgd. zowel Dave Thomas als Rudi Franck hadden zich vorige week geblesseerd en moesten vandaag aan de kant blijven. Mark Vervecken werd opgeeist door zijn werkgever waardoor het weer serieus puzzelen was om de basisploeg op papier te zetten. Daartegenover waren Jan Fransen, Eric Van Caethoven, Marc Loots maar ook Bart kox wel van de partij waardoor er toch een stevige ploeg op het terrein stond.

De wedstrijd zelf was redelijk vervelend. Patro Hoevenen kampeerde in het eigen strafschopgebied en zou daar 90' niet uitkomen. De Patro-boys kwamen niet in het stuk voor maar zelf kwamen we moeilijk aan uitgespeelde kansen. Op de 25' was het uiteindelijk raak. Erik Mory trapte vanop rechts voor doel waar Ludo vandewalle de bal intelligent voor Marc Loots liet. Uitblinker Loots gaf de thuisdoelman geen schijn van kans en de belangrijke voorsprong stond eindelijk op het bord.De 2e helft was amper begonnen toen de definitieve kloof werd geslagen. Erik Mory gaf vanop links een scherpe corner en daar was Lootske weer om de bal aan de eerste paal binnen te koppen.

De Racing bleef constant op de helft van Hoevenen maar echt uitgespeelde kansen kwamen er niet.

De weinige keren dat Patro aan ons doelgebied kwam, bewezen Jan Fransen en Bart Kox dat ze een geweldige aanwinst voor onze ploeg zijn.

De wedstrijd eindigde nog met een spelletje handbal van een plaatselijke speler maar de scheidsrechter had met de gokchinees een 0-2 einduitslag afgesproken.

Ik wil er snel aan toevoegen dat de vriendelijke arbiter een degelijke wedstrijd heeft gefloten.Driehoek liet weer van zijn pluimen waardoor we nu de leiding overnemen. Als we ze binnen 14 dagen kunnen kloppen dan is de titel zo goed als binnen. We zien wel.Bruno

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark