Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Olve - Racing Kiel : 0 - 3

2e ploeg bericht gepost op: 20-01-2006

Zeer sterke wedstrijd van de tweede ploeg tegen een tegenstander die bovenaan stond in het klassement. Zonder twijfel onze beste wedstrijd van het seizoen !

De match was nog maar juist op gang gefloten of we stonden al 0-1 voor. Een voorzet vanop links werd gelost door de doelman van Olve en Hamid was er als de kippen bij om de bal over de lijn te werken. Een leuke opsteker. De wedstrijd ging vanaf dan leuk op en neer waarbij we enkele mooie combinaties op de mat legden. Vooral Citak voelde zich op rechts in zijn sas. Iets voorbij het half uur kwamen we op 0-2. Weerom mistasten van de Olve-keeper en het was weer Hamid die de bal tegen de netten schoot. Vlak voor rust kwamen we nog goed weg toen de kopbal van de Olve-spits op de lat belandde.

Na rust kregen we de verwachte stormloop van de tegenstander en er sloop wat onrust in de ploeg. Het was Sven die met een prachtige reflex op een kopbal van dichtbij, Olve van de aansluitingstreffer hield. Daarna kwamen we terug beter in de wedstrijd en op een van onze vele counters kon Hamid, op aangeven van Spencer, zijn derde doelpunt van de dag scoren. Match gespeeld !Hopelijk kunnen we zondag tegen Groenendaal eenzelfde resultaat neerzetten.

Kristof

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark