Philip
Maximo
Yunus

Vandaag kwam de verbondskampioen van vorig seizoen naar de heilige grond van ’t Kiel.
Slechts 11 spelers van Familia dienden zich aan en door het wedstrijdverloop werden er dat tegen het einde steeds minder.
Niet ons probleem natuurlijk.

De eerste grote kans was voor Familia. De vinnige spits nam de bal goed mee maar Jordi redde.

Onze keeper, heel goed bezig , speelde een belangrijke rol in de beginfase.
In de 3e minuut lag hij zelfs aan de basis van het 1e doelpunt. De Familia-libero verkeek zich immers op zijn verre uittrap en Thomas DC kon de keeper verschalken met een fijne lob.

De Racing trok de prestaties van de laatste weken (of is het maanden/ jaren) gewoon door  en het duurde dan ook niet lang vooraleer de 2e tegen de touwen hing.
Nu was het Smail die de bal tussendoor naar Ramiro gaf en die friemelde het ronde ding onder de keeper tegen de touwen. 2-0 na 12 minuten !

Familia liet zien dat het kwaliteit in de ploeg heeft maar de veer leek wat gebroken.
Morren tegen mekaar en de goed leidende ref helpen echter niet.

Rond minuut 25 deelde de Rossoneri de genadeslag toe. Abder werd foutief gestopt op de middenlijn. Hijzelf zette zich achter de bal en zijn vrije trap werd proper door Thomas DC binnengekopt. 3-0.

Na de rust kwamen er nog maar 10 tegenstanders opdagen. Dit leek het sein voor de Racing om wat gas te lossen waardoor de overgebleven Familianen het betere spel fabriceerden.

Even later gaf er nog een tegenstander de brui aan waardoor de wedstrijd helemaal doodbloeide.

Op een doorsteekpas van Smail kon Thomas DC zijn hattrick vervolledigen. 4-0 de eindstand.

Volgend weekend weeral vrij wegens het forfait van Dracula.