Sven
Smail
Ali
Ramiro

Daar waar we vorig seizoen rond deze tijd min of meer aan een valabel elftal geraakten, lijkt het alsof we nu iedere week met meer afwezigen zijn. Na iedere wedstrijd horen we dat er bij de tegenstanders ” een paar” niet bij waren. Wel vandaag kon de Racing niet beschikken over 12 spelers !! Gelukkig bleven er nog 13 over. Een bewijs dat iedereen nodig is.

Dat het niet gemakkelijk zou worden tegen Bacwalde stond in de sterren geschreven. Toch begon de Racing gretig. De tegenstander werd kort op de huid gezeten en er werden weinig kansen weggegeven. Ook door onze tegenstander trouwens. Nadat Jordi met een reflex de tent schoon kon houden, konden we zelf rond minuut 25 op voorsprong komen. Sidi werd op de linkerflank vrijgespeeld en omspeelde eenvoudig zijn rechtstreekse tegenstander.
Nieuwkomer Ramiro kreeg de bal panklaar voor de voet en  trapte hard binnenkantje voet binnen. 0-1 !

De 2e helft was een doorslag van de eerste. Veel duels maar weinig kansen. Onze verdediging gaf geen krimp. Eenmaal werd het toch benauwd toen een schot vanop rechts tegen de deklat belandde.

De Rossoneri gaven echter geen krimp meer en de sterk spelende Godwin, niet van de bal te zetten, kon 10 minuten voor tijd de bal van een verdediger afsnoepen en liet de goed spelende thuisdoelman geen schijn van kans. Onze Ghanese parel is niet meer uit de ploeg te denken.

De Racing kwam niet meer in de problemen en bewijzen nogmaals dat ze een aanwinst zijn voor deze reeks.

Er staan ons nog mooie momenten te wachten.

Dank aan Ali om recht van de luchthaven naar de match te komen.
Ook een dikke pluim aan Philleke die als 50-plusser nog altijd zijn voet naast de besten kan zetten.