Thomas
Philip

Ekeren Donk startte slechts met 11 spelers op het scheidsrechtersblad.
De Racing werd echter getrakteerd op een koude douche door dit elftal.
Nadat in de 3e minuut een prachtige aanval van de vets door Sven werd besloten op de Ekeren-doelman kon de tegenpartij op de tegenaanval met een frommelgoal scoren.
Niet veel later stonden de bordjes zelfs op 0-2 . Het leek een moeilijke klus te worden.

Maar de Racing knokte zich terug in de match en parkeerde zich voor de rest van de wedstrijd op de helft van de tegenstander.
Er werden kansen bij de vleet gecreeerd.
Vooral  een weergaloze Sidi bleek een gesel voor de Ekeren-verdediging.
Toch bleef het wachten tot diep in de 2e helft om de aansluitingstreffer te scoren.
Op minuut 55 stuurde Mounir onze snelheidsduivel Thomas in het straatje en hij kon in 2 tijden de bal voorbij de keeper deponeren.
De Rossoneri waren nu helemaal losgeslagen.
Een dribbel van Godwin werd afgeblokt maar de bal kwam in de voeten van Sven die de bal enig mooi over de doelman kon lobben. 2-2 !

De vets bleven drukken maar meer dan een gelijkspel zat er niet meer in.

Weer een sterke match van onze mannen. Genoeg kansen om te winnen maar overhaasting na de snelle achterstand speelde ons parten.