Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Beker Vets: Racing Kiel - Alvo Deurne: 11-0

Veteranen bericht gepost op: 31-08-2010

Voor de 1e wedstrijd van het seizoen was het serieus puzzelen om aan 11 spelers te geraken.

Marc Boehme en Luc Korthoudt dienden nog een schorsingsspeeldag uit te zitten, Kristof Brijs had tennisverplichtingen en Yves Mutambay ligt reeds in de lappenmand. Hopelijk niet te erg.

Tenslotte was onze keeper Sven De Smet nog op vakantie. Met de hulp van Spencer, Philleke Vastmans en afgevaardigde Ludo VD Merlen kwamen we dan uiteindelijk toch aan 11 man.Alvo Deurne werd vorig jaar kampioen in de F-reeks en mocht dus niet onderschat worden.

Het eerste kwartier speelde de jongens uit Deurne goed mee. ..daarna was de pijp uit.Delegee Ludo Vd Merlen had zich ondertussen een kramp gelopen waardoor we nog 75’ met tien man verder moesten.

Alvo had zijn beste pijlen verschoten en het werd tijd om de doelpuntenmachine op gang te trekken.John had de eer om de eerste goal van het seizoen te netten.

Met zijn sterke body trok hij door de Alvo-verdediging , omspeelde de grote keeper en de 1-0 was een feit.

Vanaf dan ging het snel. 2 keer Fiko en 1x Rama zorgden voor een geruststellende 4-0 ruststand.Het doelpuntenfestival ging na de rust verder. Alvo liep nog wel vooruit maar niet meer achteruit waardoor de keeper van de tegenpartij regelmatig tegen een of meerdere Racingers kwam te staan.

Bruno 3x en Fiko, Spencer, Rama en stopper Filip Bellon 1x zorgden voor de 11-0. Meteen de hoogste score in de 1e ronde van de beker.Volgende week een derby tegen FC Den Beerschot.

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark