Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Racing Kiel 3 - OLVAC : 1 - 1

3e ploeg bericht gepost op: 19-10-2006

Na de slechte seizoensstart (0 op 6) pikten we de voorbije 2 matchen terug aan met de - weliswaar onderste - middenmoot. We wonnen 2x en de 6 punten die dat opleverde, verloste ons van al het hoongelach binnen de club omtrent de laatste plaats in het klassement !

Deze week lag er zelfs met winst tegen OLVAC opnieuw een paadje open naar de subtop. Een regio waar onze egoszich beter zouden thuis voelen !

Echter, het liep niet zoals verwacht en de statistici kregen gelijk : het werd een draw ! Een draw, die wel voelde als een verloren wedstrijd.

De start was nochtans goed en al na acht minuten rolde de bal over de vijandelijke doellijn. Inworp, doorkoppen en William lobde in het strafschopgebied de weifelende keeper waarna hij met zn langste tenen de bal voor de (kortere ?) tenen van de verdediging de netten inkietelde. Droomstart en wat voor tenen !

We bleven vervolgens het betere voetbal etaleren, maar morsten met de kansen. Van al dat gesmos, komt uiteraard miserie en Kristus Koning had nog geen 15 uren en dertig minuten geslagen of een slap afstandsschot raakte voor onze Schmeichel eerst de grond, dan de paal en dan het net. En versus n en dat bleef het ook tot aan de rust.

Tijdens de rust werd er niet gescoord enfin toch niet door de mannen zodat de tweede helft met hetzelfde resultaat van start ging.

Wie er mocht beginnen, was effe niet duidelijk, maar eigenlijk ook niet belangrijk. We shotten tenslotte toch voor het plezier zekers.

De tweede helft was evenwichtiger met kwart kansen voor OLVAC en volle kansen voor de Racing. We dribbelden de tegenstrevers alsook elkaar, we vergaten te schieten op doel of nog straffer : we liepen van aan de middellijn iedereen eraf, waarna we alleen voor de keeper ... op de keeper besloten. Het lukte niet en het duidt de huidige malaise in den drie, namelijk : scoren of moeten we stellen het on-scoren.

Uiteindelijk kon niemand nog ne poot verzetten en nam de ref een wijs besluit : afblazen.

We trokken met de hoofden diep tussen de schouders naar de cabine en de frietjes achteraf ... die zijn allemaal opgegeten.

Merci Jeanine !

Merci Bob !

Aan jullie heeft het deze week niet gelegen.

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark